Testează produse românești Vezi detalii

Skip to content

Motiv romanesc | Extract natural si cum te construieşti sănătos

produse romanesti

Motiv romanesc iti spune ca acest extract natural, ingredientul minune ce salvează amestecul de chimicale de la pierire. Înscris pe eticheta multor produse din comerţ, pare să vândă scump, dar cu puţine rezultate. Cum te fereşti şi la ce trebuie să fii atent?

Motiv romanesc ştie că modul în care te hrăneşti, cât de des zâmbeşti, cum îi ajuţi pe alţii favorizează sau din contră atacă speranţa de viaţă.

Se spune că suntem ceea ce mâncăm, deci, ce alegi? Alegi să fii o pungă de chipsuri sau un fruct viu colorat şi plin de vitamine? Tu alegi. La fel cum doar tu decizi dacă vrei să-ţi rişti viaţa trecând pe roşu, la fel şi cu alimentaţia. Doar de tine depinde dacă îţi rişti sau nu viaţa, consumând din supermarket – produse cu e-uri, aditivi, conservanţi şi acele extracte naturale.

           Ai fost de multe ori tentat să cumperi un produs doar pentru că scria: extract natural? Şi eu, până ce am realizat că acel produs nu e natural, are în combinaţia de chimicale doar acel extract natural. 

Motiv romanesc – parabeni?

         Să luam drept exemplu o cremă cu extract natural de la firma X, care nici pe departe nu e la fel ca una dintr-un plafar. Poate avea în componenţă parabeni sau conservanţi, precum: methylparaben, ethylparaben, propylparaben si butylparaben, isobutylparaben, isopropylparaben, benzylparaben – toţi sunt cancerigeni. 

       Foarte trist este că unii parabeni sunt folosiţi şi in industria alimentara, sub formă de e-uri: methylparaben (E218), ethylparaben (E214), propylparaben (E216). Mare grijă, evită total aceste tipuri de alimente. Cumpără produse româneşti direct de la producători.

       Aşadar, evită să fii păcălit de eticheta unde scrie extract natural, de cuvântul natural în general şi caută cu orice preţ să cumperi produse ecologice, bio sau organice, de la oameni, plafar, magazin naturist, de la ţărani, din sate şi fă singur preparatul.

     Cel mai ecologic produs e cel crescut de tine, cumpărat direct de la producătorul român şi care are miros, gust, rezistenţă şi o culoare specifică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.