Testează produse românești Vezi detalii

Skip to content

Modifica preferintele

Pentru Motiv romanesc nu doar protecția și atentia pentru promovare de calitate sunt importante. Acordăm o atenție deosebită și în ceea ce privește protejarea datelor tale personale. De aceea, alegem să îți respectăm intimitatea și ne dorim să ai aceeași încredere în noi în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal așa cum ai când vine vorba de promovarea unor produse in mod sanatoas. Alegem să te informăm întotdeauna despre motivele pentru care avem nevoie de datele tale și despre perioada de timp pentru care le păstrăm. Astfel, ai posibilitatea de a decide în ce scopuri vom avea permisiunea să îți utilizăm datele. Pentru a asigura cel mai înalt nivel de securitate, informațiile ne sunt întotdeauna transmise în formă criptată. Dacă dorești să nu îți mai utilizăm datele personale, te rugăm să ne informezi (de exemplu prin e-mail, prin formularul de contact sau la telefon).

Citeste Politica de confidentialitate: https://motivromanesc.ro/politica-de-confidentialitate/

Informaţii despre dumneavoastră pe care le colectăm

Dorim să fim transparenţi în ceea ce priveşte datele pe care noi şi partenerii noştri le colectăm şi modul în care le utilizăm, pentru a putea exercita un control mai bun asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal. Pentru mai multe informaţii, consultaţi

Informaţii colectate de parteneri

Utilizăm următorii parteneri pentru a îmbunătăţi şi mai mult experienţa generală de navigare pe web. Aceştia utilizează module cookie şi alte mecanisme pentru a se conecta la reţelele sociale şi pentru a optimiza publicitatea, cu scopul de a se potrivi mai bine cu interesele dumneavoastră. Puteţi alege să fiţi excluşi din această colectare de informaţii bifând casetele de mai jos.

Analytics

Google Analytics

Analizare/Măsurare, Optimizare, Targetarea anunţurilor publicitare
Advertising

Facebook Business (formerly Facebook Custom Audience)

Analizare/Măsurare, Furnizare de publicitate, Optimizare, Personalizare conţinut, Targetarea anunţurilor publicitare

Aflați mai multe: Facebook Business (formerly Facebook Custom Audience)