Concurs pentru producători români Vezi detalii

Skip to content

Ai plecat peste hotare, ia merinde nationale

produs naturist

    Producator roman de produse naturiste, cu spor la treabă şi voie bună caut oameni pofticioşi de bucate organice. Îndeamnă oamenii care cumpără de la tine să spună şi altora despre beneficiul de a cumpara romaneste. 

   Chiar dacă ai plecat din ţară opteză să achiziţionezi zilnic macar un produs naturist din România, astfel contribui la dezvoltarea ţării. Faci ca banii străinilor să vină în România şi te hrăneşti tradiţional, bio.

    Manâncă bucate bune, cu gust, crescute încet pe pământ, nu în laborator. Alege să-ţi bucuri corpul cu mâncare vie şi să renunţi să te păcăleşti cu produse de eprubetă. 

     Un producator roman veritabil este acela care duce mai departe tradiţia şi nu-şi fură caciula păcălind pe cineva, îşi hrăneşte familia cu roadele pământului. Un produs natural nu va fi ambalat în plastic, folie de aluminiu sau ceolofan, ci va fi bucurat de hârtie rezistentă, sticlă sau carton. 

Produs naturist pe masă

     Un produs naturist este lipsit de aditivi, e-uri, conservanţi şi substanţe de laborator, are în componenţă doar ingrediente preparate în casă.  Încearcă pe cât posibil să cumperi produse româneşti, să prepari singur mâncare ca să ştii ce adaugi.

      Multe dintre afecţiunile organismului sunt cauzate de stres, mâncare procesată şi plină de substanţe de sinteză. Vrei să fii un experiment al celor care vor să conducă lumea? Nu te lasa condus şi îngenuncheat de alimentele propuse de supermarket.

     Fă bine şi cumpără legume, fructe, ulei, carne, lactate de la producatori romani. Susţine produsele adevărate. Arată că vrei să trăieşti sănătos. Nu te lăsa păcălit de ce ţi se pune simplu în faţă. De ce ai vrea tu să cumperi doar ce este pe raft şi să plăteşti cu bani munciţi nimic, un compus de chimicale.

    În marile lanţuri de magazine vei găsi doar câteva branduri româneşti, poate multe dintre ele contrafăcute sau pline de mizerie. De ce te laşi atras de o culoare, un ambala frumos. Pune mâne şi cumpără seminţe, plantează ceva pe pământ. Mergi la rude şi ajută-I să crească frumos cultura.

     Dezvoltă-ţi un viitor ecologic, organic, deosebit începând cu modul în care mănânci. Este destul că vor să te controloze prin media – TV, ia şi ai grijă ce produse introduci în organism. Toată exstenţa ta este legată de energia pe care o emani, cât bine faci şi cum fcai pământul să rodească.

Leave a Reply

Your email address will not be published.