Testează produse românești Vezi detalii

Skip to content

Termeni și condiții

Înainte de a utiliza sau a opta să utilizezi orice serviciu/produs operate de domeniul: www.motivromanesc.ro (“Website”), deținut și menținut de THE PITCH MEDIA NETWORK LIMITED , înregistrat sub legile din UK denumită în continuare (“Compania”, “noi ”, “a noastră”).
Dacă continui să citești și să utilizezi website-ul, îți dai acordul asupra acestor condiții. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, Condițiile de Utilizare ale acestui Site, va rugăm să părăsiți acest Site.

Motiv românesc dorește să fie transparentă și să-ți ofere toate informațiile de care ai nevoie pentru a fi în siguranță pe internet. Condițiile de utilizare a website-ului te ajută să înțelegi rolul datelor și protecția acordată ție.

Prezentul document este supus legii romane: https://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1262

Eligibilitate

Inspiratie targetata se adreseaza persoanelor de peste 18 ani. Vă rugăm să nu ne furnizați nicio informație în cazul în care nu aveți împlinită vârsta de 18 ani. Compania are dreptul de a modifica Politica de protecție a datelor oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. Aveți obligația de a citi Termenii și condițiile, Politica de protecție a datelor și Politica de cookie-uri ori de câte ori accesați site-ul.

Date cu caracter personal

Te rog sa iei în considerare condițiile legale prezentate în Politica de Confidențialitate cu privire la confidențialitatea datelor.
Utilizăm datele tale personale numai cu acordul tău pentru o perioada limitată de timp, pentru a-ti afisa continutul website-ului sau operațiune pentru a duce la îndeplinire produsele/serviciile pe care le comanzi.

Confidențialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail pe care o transmiti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Notificarea Privind Confidențialitatea (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Permisiuni
In acest moment permiti companiei sa aduca updates structurii actuale a website-ului.

Obligatiile tale

In timp ce utilizezi continutul afisat de noi nu trebuie sa:

1. Dai upload virusilor sau malicious code ori alta tipologie ce poate afecta in mod negativ Website-ul.
2. Sa folosesti in scop comercial Serviciile sau continutul afisat, in particular sub-licenta, re-seller. Sa nu transferi, distribui Serviciile oferite catre alta companie in orice mod.
3. Sa nu folosesti continutul sau Serviciile pentru a viola drepturile si libertatile altor oameni.
4. Faciliteaza sau ofera suport oricarui tip de actiuni mentionate mai sus.

Disclaimer

Utilizați Serviciile pe propriul risc și sub rezerva renunțărilor, stabilite în acești Termeni.

Proprietate intelectuala

Orice materiale puse la dispoziție pe site sunt lucrări ale companiei protejate prin drepturi de autor (imagini png, articole originale, nume, design, wireframe). Compania își păstrează toate drepturile, titlul și interesul asupra software-ului utilizat și a materialelor sale protejate prin drepturi de autor.

Dreptul dvs. de a utiliza Serviciile este limitat la drepturile acordate în mod expres de acesti Termeni. Astfel de drepturi trebuie să includă un contract neexclusiv, netransferabil, neatribuibil, la nivel mondial, dreptul limitat la accesarea și utilizarea Serviciilor în perioada acestor Termeni.

Contact

Daca ai intrebari in privinta acestor Termeni si conditii te rugam sa accesezi: Contact