Skip to content

The Story Behind

Tradition awakes brand stories

La gândul că cele mai strânse prietenii se bazează pe atenție, loialitate  și timp petrecut împreună, Motiv Românesc insuflă pasiune pentru branding, cultură și frumusețe.

Din momentul în care iti muti atentia catre noi, simți că întâlnesti viitorul in persoana. Fa cunostinta cu Motiv Romanesc, un brand retras într-o infuzie de bun gust. O promisiune pentru companiile care pastreaza o forma autentica, naturala deschise catre strategii creative.

Bine ai venit in familia noastra. Suntem o echipa unita de eficienta, seriozitate si creativitate fara limite.

Intelegi ca ai pășit într-un sanctuar al brandului, ce ce intampla? Te uiti împrejur și vezi reclame, articole, strategii de business nuantate, zâmbete, îmbrățișări, selfie-uri, ochelari, cărți, branduri gustoase două câte două, aglomerație de gânduri la unison într-o comunitate de răsfoit arome de publicitate.

Poti sa-ti fericesti papilele gustative cu emanații delicioaseee de campanii parfumate..

Simt că între noi se creează o legătură și îndrăznesc să te întreb: Cine ești? Tu, zâmbitor, îmi șoptești în urechea dreaptă:(add your brand name) după care dispari printre aburii jucăuși de brand refreshing.

   Deja faci parte din povestea unui brand sanatos, gata sa fie cultivat de oameni de publicitate pasionati si lansat pe pietele cele mai favorabile gustului tau.

           Speram sa pleci cu gândul că o te mai întorci și singur și cu prieteni, la Motiv romanesc, acolo unde brandul se simte ca acasă.

By Simona Popovici