Motivul

De la: Motiv romanesc

Adresă: Initiativa puternica de sustinere a producatorilor romani. Este liantul intre producatorii din zona ecologica si oamenii interesati.

Destinatar: Producător român, om bun la suflet şi tu, căutătorule de bucate adevărate româneşti.

Promit să te susţin, sa te ajut în promovare, sa-ti creez reportaje, testare de produse, video, prezenţă în online şi într-un cuvânt, îţi aduc informaţii de calitate, clienţi şi te îndemn către un stil de viaţă de invidiat.

Misiune cu motiv romanesc

 Motiv romanesc contribuie la creşterea economiei printr-o iniţiativă fresh, complexă, de promovare a produselor româneşti şi mai apoi de axare pe turismul intern.

Viziune cu motiv

Platforma va creşte în mediul online ca un mediu de informare pentru publicul român de pretutindeni. Motiv romanesc va fi un liant între acei oameni pasionaţi de ceea ce produc şi persoanele care caută să intre în contact cu versiunea naturală a Romaniei, cu produse şi servicii de calitate, cu tradiţia în mediul străvechi.

Vom transforma cu forţe îndrăzneţe tot ce înseamnă informarea corectă, vei învăţa să deosebeşti produsele contrafăcute de cele autentice, să apreciezi munca romanului şi să cumperi mult mai mult româneşte.

Valorile care ne definesc


Integritate

Suntem entuziaşti şi deschişi, iar intotdeauna facem lucrurile aşa cum se cuvine. Ne ţinem de cuvânt şi dorim să creăm un impact de nemăsurat în societate. Ne dedicăm cu respect misiunii noastre şi reacţionăm faţă de comportamente lipsite de etică şi profesionalism.

Pasiune pentru produse naturale, puterea promovării, oameni de calitate.

Perseverenţă – dorinţa de a creşte economia României, de a concepe reportaje de calitate şi de a crea activităţi cu răsunet.

Învăţare

Ne place să aflăm lucruri noi şi învăţăm repede.  Facem schimb de cunoştinţe, bune practici şi inovăm.  

Colaborare

Apreciem diversitatea de opinii, indiferent de ierarhii. Ascultăm cu interes, suntem clari şi precişi atunci când comunicăm. Oferim sprijin celor ce ne cer ajutorul şi din proprie iniţiativă.