producator roman

Producator roman de produse organice, cu spor la treabă şi voie bună caut oameni pofticioşi de bucate naturale. Îndeamnă oamenii care cumpără de la tine să spună şi altora despre beneficiul de a cumpara romaneste.

Ai plecat peste hotare, ia merinde nationale

Chiar dacă ai plecat din ţară opteză să achiziţionezi alimente din România, astfel contribui la dezvoltarea ţării. Faci ca banii străinilor să vină în România şi te hrăneşti tradiţional, bio.

Manâncă bucate bune, cu gust, crescute încet pe pământ, nu în laborator. Alege să-ţi bucuri corpul cu mâncare vie şi să renunţi să te păcăleşti cu produse de eprubetă.

Adevărat de la cultură la bucătărie

Un producator roman veritabil este acela care duce mai departe tradiţia şi nu-şi fură caciula păcălind pe cineva, îşi hrăneşte familia cu roadele pământului. Un produs natural nu va fi ambalat în plastic, folie de aluminiu sau ceolofan, ci va fi bucurat de hârtie rezistentă, sticlă sau carton.

producator roman Alimentele organice sunt lipsite de aditivi, e-uri, conservanţi şi substanţe de laborator, au în componenţă doar ingrediente preparate în casă.  Încearcă pe cât posibil să cumperi produse romanesti, să prepari singur mâncare ca să ştii ce adaugi.

Multe dintre afecţiunile organismului sunt cauzate de stres, mâncare procesată şi plină de substanţe de sinteză. Vrei să fii un experiment al celor care vor să conducă lumea? Nu te lasa condus şi îngenuncheat de alimentele propuse de supermarket.

Demonstrează că trăiesti sănătos

Fă bine şi cumpără legume, fructe, ulei, carne, lactate de la producatori romani. Susţine produsele adevărate. Arată că vrei să trăieşti sănătos. Nu te lăsa păcălit de ce ţi se pune simplu în faţă. De ce ai vrea tu să cumperi doar ce este pe raft şi să plăteşti cu bani munciţi nimic, un compus de chimicale.

În marile lanţuri de magazine vei găsi doar câteva branduri româneşti, poate multe dintre ele contrafăcute sau pline de mizerie. De ce te laşi atras de o culoare, un ambalaj frumos. Pune mâna şi cumpără seminţe, plantează ceva pe pământ. Mergi la rude şi ajută-i să crească frumos cultura.

Dezvoltă-ţi un viitor ecologic, organic, deosebit începând cu modul în care mănânci. Este destul că vor să te controloze prin media – TV, ia şi ai grijă ce produse introduci în organism. Toată exstenţa ta este legată de energia pe care o emani, cât bine faci şi cum faci pământul să rodească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *