producator roman

Producator roman – caut oameni iubitori de traditie, bucate gustoase si inima curata.

Producţia e de calitate, preţurile sunt bune, dar cine cumpără de la mine? De la aici porneşte întreaga dilemă cu care te confrunţi. În pieţe nu poţi vinde pentru că transportul este costisitor, ori tarabele au fost ocupate de comercianţi care vând produse aduse din străinătate cu etichetă românească. În zona din care faci parte sunt mulţi producători, unii au încheiate contracte cu anumite firme, iar alţii îşi vând produsele ecologice pe un preţ de nimic.

 

Dăcă reuşeşti să intri în piaţă ca producator roman, încearcă să oferi oamenilor informaţii esenţiale despre produsele vândute.  Acestea ar fi: locaţia unde au fost produse, că sunt ecologice, nu au adivitivi şi poate nişte sfaturi pentru prepararea lor, astfel îţi vei crea prieteni şi nu clienţi. De asemeni, poţi să oferi şi câteva informaţii de contact. Precum numărul de telefon, a adresă de email, o pagină de facebook, astfel încât oamenii să te găsească mai uşor.

 

Motiv romanesc te sfătuieşte să îţi creezi un renume printre oamenii pe care îi cunoşti, să porneşti la drum pe bază de recomandări, că e şi acea vorbă: un client mulţumit îţi poate aduce încă 3.

Producatorul roman se promoveaza si pe internet

Mizează pe puterea internetului şi creează o identitate online, prin intermediul platformelor de socializare: facebook, twitter, instagram şi intră în contact cu persoanele interesate de produsele pe care le poţi oferi. Dacă îţi poţi permite optează pentru un website, unde să expui imagini cu produsele tale, povestea afacerii tale şi cum ţi-a fost insuflată dragostea faţă de bunătăţile naturale ale pământului.

 

Pentru o mai mare credibilitate poţi crea un cont pe youtube, unde să expui videoclipuri cu modul în care îţi îngrijeşti cultura, sfaturi pentru alt producator roman, cât şi pentru oamenii care vor să cumpere produse naturale romanesti. Concepe video în timpul în care prepari anumite produse, pentru a convinge oamenii că produse sunt preparate acasă, într-un mediu curat şi nu conţin e-uri.

 

Curaj, nu se merită să muceşti atât de mult şi să dai şansa producătorilor străini să îţi ocupe piaţa de produse bio, crescute într-un mediu nepoluat. Tot timpul să încerci să oferi oamenilor, măcar un motiv romanesc pentru care ar trebui să renunţe la obiceiul acesta nesănătos de a cumpăra legume, fructe, brânzeturi şi în general produse care se produc în Romania, chiar din supermarketuri, să mute banii într-un alt stat.

 

 

 

Motiv romanesc te încurajează să îţi spui povestea, să apropii oamenii de mediul sănătos şi să pui căpăt acestui masacru al produselor româneşti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *