hrana

Hrana este cea mai de preţ resursă, care te ajută nespus de mult şi îţi oferă energie să zâmbeşti, să munceşti şi să ai o viaţă bună.

De ce sunt atât de multe cazuri de boli “incurabile” ? Din cauza substanţelor pe care le consumăm.

Se pare că a devenit un trend, o normalitate să fii bolnav. De ce? De ce să fie aşa. Cum prevenim asta şi ce măsuri putem lua.

Da, această aparentă normalitate este modalitatea eficientă prin care nutriţioniştii au cât mai multe sedinţe, chirurgii mai mulţi pacienţi, iar farmaciile consumatori pe viaţă. Totul este un lanţ cu verigi din ce în ce mai puternice deoarece nu ne schimbăm stilul de viaţă.

Continuăm să consumăm substanţe dăunătoare. Multe dintre aşa zisele alimente din marile magazine nu sunt decât nişte nimicuri, care nu numai că nu te hrănesc, dar provoacă şi daune în corp.

Sănătos înseamnă hrănit

Hrăneşte-te cu alimente curate, fără aditivi şi cumpără produse româneşti. Astfel, susţii producţia internă şi faci ca banii să circule în ţară.

Ştii, degeaba mai consumi şi fructe, iei vitamine, dacă ingerezi chimicale care se hrănesc cu energia ta, cu substanţele bune.

Renunţă la sucuri cu acid, la sucuri care conţin numai 2% fruct, iar restul e apă cu zahăr şi în plus şi câteva e-uri.

Ia atitudine şi fă-ţi o listă cu cele mai dăunătoare e-uri, ia-o cu tine la cumpărături şi astfel apără-te de produsele rele şi cumpără hrana de calitate.

Gândeşte-te că ai în coşul de cumpărături carne procesată, fructe modificate genetic, snacksuri, vin făcut din pastile, legume crescute într-un mediu poluat, dulciuri cu mulţi aditivi, deci e ca şi cum ai avea un soi de compoziţie de substanţe chimice. Da, când ajung în stomac nu vor fi decât nişte simple şi inutile lichide care provoacă afecţiuni.

 

Motiv românesc te îndeamnă să-ţi cultivi pământul, să cumperi produse naturale, să vizitezi producătorii din ţară, să te hrăneşti adevărat. Astfel, ajuţi la combaterea bolilor şi fortificarea genelor.

 

Sursă poză: http://ahdwallpaper.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *