branza topita, mic dejun, motiv romanesc

Afla ce contine branza topita

Branza topita la micul dejun. NU, niciodata. Acest cuvant nici n-ar mai trebui sa fie in vocabularul copiilor. Renunţă acum la obiceiul nesănătos de a consuma branza topita. De ce?  Îţi păcăleşte corpul că l-a hrănit, când de fapt stimulează pofta de mâncare. Motiv romanesc te informează că este un junk-food, adică un compus de substanţe fără nutrienţi.

mic dejun romanesc Acest sortiment de aşa-zisă branza este unul dintre cele mai procesate, are un conţinut redus de calciu şi cantităţi imense de sare şi grăsimi. De altfel, fiind un aliment bogat în lipide, fără fibre şi sărac în glucide nu dă saţietate, ci stimulează apetitul, fiind un adevărat duşman al curelor de slăbire.

Branza topita – Cu ce inlocuim acest obicei nesanatos?

Înlocuieşte-o cu branza topita de casa, cu un fruct, cu o felie de paine unsă cu unt şi gem, dulceata naturala.

Studiile medicale dezvoltate arată că cei care consumă acest “aliment”riscă să se aleagă cu dereglări hormonale, afecţiuni cardio-vasculare şi hepatice sau dereglări metabolice.

Este prea bine ştiut că acest compus se obţine prin încălzirea mai multor tipuri de resturi de brânzeturi şi margarină, în oale de topire, cărora li se adaugă săruri de topire, adică e-uri.

 

Mai bine, te dezveţi de aceste produse ambalate atragător, pline de substanţe chimice, care trebuie să stea numai în laborator nu în corpul tău.

Consumă cu cap, consumă organic!

Alege fructe, legume, carne, lactate de la producatori individuali, din sate, pieţe, întrebă cunoştinţele de oameni pe care-i cunosc, fă schimb de marfă, imparte gândul bun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *